Toimitus & Palautus

Tervetuloa sivuillemme: Olemme sitoutuneet olisit täydellisen tyytyväinen. Tiivis yhteistyö kaikkien tilatut täällä puhumme, "näet sivuillamme, saat 7 päivää." Helppo nauttia ennen paluuta tai vaihtaa, ota meihin yhteyttä ja lähettää kohteen takaisin ota ennen paluuta toimitusosoite. ota meihin yhteyttä! Kaikki tuotteet lähetetään takaisin meille tulee olla alkuperäisessä tilassaan, joka on tuettu, muuttaminen tai pesemällä, jossa kaikki tagit liitteenä.

Kaikki tilatut tuotteet ovat oikeassa järjestyksessä paketin haluat täällä. Olemme sitoutuneet oikealla projekteja. Siksi, jos paluu palauttaa oikea kohde. Toimitus ja käsittely ei palauteta
Emme palauta postikulut tai oikealle Sequenced Packet Exchange, sinun tulee huolehtia rahtia. Lisäksi on suositeltavaa lisätä seurannan ja vakuutuksen oman turvallisuutensa, koska emme ole vastuussa kadonneista tavaroista.

Kaikki palasi kauppatavara olisi toimitusosoite, voimme lähettää sinulle, saat lähetetään meille!

Forex Olemme sitoutuneet vaihdon jälkeen alkuperäisen toimituspäivä 30 päivän tilata erikokoisia tai väriä. Ota yhteyttä meille tilausnumerosi ja tiimimme jäsenet auttavat. ota meihin yhteyttä! Jos haluat vaihtaa projektin toisella tavalla, sinun täytyy palauttaa kohteita palasi, ja pidät tyyliin uuden tilauksen.

Sinun tulee ottaa yhteyttä kohteita ennen kosketusta takaisin meille. Kaikki tuotteet lähetetään takaisin meille, että on tehty alkuperäiseen tilaan, muuttaminen tai pesemällä, jossa kaikki tagit liitteenä. Kuluneet tai likainen kohteita palautetaan sinulle.

Emme maksa rahtipörssistä, palaat ja vastaa postikulut takaisin aluksen tavaroita vaihtoon. Kehotamme teitä lähettää kohteen seuranta ja vakuutus, suojella omaa nousu, koska emme ole vastuussa kadonneista tavaroista. Toimitus ja käsittely ei palauteta.

Peruuta
Peruutus tilausten täytyy kysyä ennen tilaus on lähetetty. Syynä on, että me, kun sopimus on tehty sisällä joten emme aina mahdollisimman nopeasti 6-8 tuntia, peruutetaan kaikki tilaukset jälkeen tilaukset voidaan toimittaa. Toivottavasti ymmärrät tämän tärkeän asian. Peruutuspyyntö on lähetetty sopimus käsitellään mukaisesti palautusoikeus. Ja joudut maksamaan palkkion pankille.

Vihjeitä: Kun laittaa saat 10-numeroinen seurantanumero 3 päivän kuluessa tilauksen, olet saattanut nähdä sähköpostin palvelin roskapostiksi. Tässä tapauksessa, ota yhteyttä apua "raita.

Ratkaisemaan ongelmia
Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Tämä koodi.
Takaisin
Système de transport
Copyright www.juhovalamaa.fi Kaikki oikeudet pidätetään.